Cautare

300 de rezultate pentru "crima la calinesti" (2.71 secunde)
N-ar fi nicio problema daca acestea ar ajuta la ceva, dar nici pe departe nu se poate vorbi de un ajutor. ... Imaginati-va ca se intampla o crima intr-un catun uitat de lume;
N-ar fi nicio problema daca acestea ar ajuta la ceva, dar nici pe departe nu se poate vorbi de un ajutor. ... Imaginati-va ca se intampla o crima intr-un catun uitat de lume;
S-a scris si s-au spus deja prea multe despre criza romano-italiana, provocata de crima comisa de un cetatean roman, de etnie rroma.
Cativa ani mai tarziu, in campiile Moabului, a repetat legea pentru a treia oara, atunci cand evreii trebuiau sa porneasca la cucerirea Tarii Promise. ... Ne-o dovedeste pe deplin ceea ce se intampla in aceste zile in Italia, dupa prezumtiva crima comisa de un roman.
Luni dimineata, sub coordonarea unui procuror al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism, au avut loc mai multe descinderi la o serie de adrese apartinand SC NIS Petrol, in Bucuresti si Timisoara, dar si la domiciliile unor angajati ai companiei, pentru suspiciunea de spionaj, potrivit voceatimisului.ro.
Mai multe explozii au avut loc luni dimineata in centrul Kievului, la o ora de varf, intr-o zona aglomerata. ... El a subliniat ca terorismul "este o crima care trebuie pedepsita" si ca este necesar ca Rusia sa fie desemnata oficial stat terorist.
Asa ca, daca intri intr-un magazin si tanti de la tejghea se afla intr-o depresie, sa te tii...
Cand, deodata, cioc-cioc la usa. ... acum suntem noi, localele, pe urma or sa vina parlamentarele, si la sfarsit prezindetialele. ... - Dar, ce-i cu voi la usa mea ? ... Buimacit, imi aduc aminte ca am mai fost pe la sectia de votare, mi-am exercitat dreptul cetatenesc, dar degeaba.
S-au cunoscut la un spectacol, cand acesta i-a adus un buchet de flori dupa ce, un timp indelungat, a admirat-o profesional.
Doi rusi si un ucrainean au fost condamnati pentru prabusirea MH 17. Cursa MH 17 a fost doborata de o racheta deasupra Donbasului.
O actiune organizata vineri in judetele Botosani, Galati, Iasi, Maramures, Satu-Mare, Suceava, Tulcea si Vaslui a dus la confiscarea a jumatate de milion de tigarete de contrabanda.
O actiune organizata vineri in judetele Botosani, Galati, Iasi, Maramures, Satu-Mare, Suceava, Tulcea si Vaslui a dus la confiscarea a jumatate de milion de tigarete de contrabanda.
Romania a ajuns in presa internationala cu arestarea fratilor Tate, influencerii acuzati de trafic de persoane, viol si crima organizata
Crima socanta in autobuz, in comuna brasoveana Ghimbav. ... "Femeia se intorcea in jurul orei 17.00 de la serviciu, s-a urcat in autobuz, iar pe traseu s-a urcat si sotul ei pe care il parasise in urma cu o saptamana.
Mandatul de arestare pe numele lui Ginel Nicolae a fost prelungit cu 25 de zile la cererea procurorilor. ... Suspectul era soferul unui autoturism, care avea numarul "DAR", in care femeia se urcase pentru a ajunge la Craiova.
Politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Timis au descins la doua adrese, in cautarea unor hackeri care au spart site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Timis si au lasat injurii la adresa lui Traian Basescu si Emil Boc.
Venind din urma cu caruta, Icu si Mandoiu au sarit sa-l ajute, apoi s-au dus la ciobanul Cristian Dumitrana si l-au luat la bataie, enervati ca si-a manat caprele pe sosea.
Femeia a fost dusa la sectia de politie pentru audieri. ... Nimeni nu stie, insa, deocamdata de ce s-a ajuns la crima.
Liderul din Romania al gruparii de motociclisti "Hell's Angels" este extradat in Statele Unite ale Americii. Marius Lazar este acuzat de crima organizata si trafic de droguri.
Dubla crima descoperita la Bran, judetul Brasov. Un barbat, pompier la SMURD Moieciu si sotia sa au fost gasiti morti in locuinta din satul Simon, luni dimineata. Colegii barbatului au alertat familia dupa ce acesta nu a sosit la serviciu.
google-analytics.com